Erik van DoorneWebdesign en webdevelopment

Masters of Media is een bureau dat websites en online applicaties bouwt. We bieden o.a. webdevelopment, webdesign en redesign van websites aan. Ook adviseren we bij alle zaken die er bij het maken, onderhouden en verbeteren van websites komen kijken, zowel op het gebied van techniek als in de vorm van ondersteuning van redactie.

Bij onze webactiviteiten maken we vooral gebruik van Open Source software en CMS systemen. Het overgrote deel van de websites die we bouwen maken we met behulp van Joomla!, maar ook WordPress en andere systemen worden door ons gehanteerd.

Cd-mastering en discproduction 

Naast deze activiteiten heeft Masters of Media ook een geluidsbewerkingstudio waar we mixage en CD-Mastering verrichten.

Ook maken we fysieke media. We adviseren en bemiddelen bij het laten persen en dupliceren van CD's, DVD's en Blu-Ray discs in een breed scala aan verpakkingen en toepassingsgebieden. Daarbij verzorgen we een vlotte afhandeling van de noodzakelijke STEMRA aangifte.

Masters of Media is in 1997 mede opgericht door Erik van Doorne. Oorspronkellijk was Masters of Media gevestigd in Hoevelaken. Na een aantal jaren in Amersfoort is het bedrijf inmiddels sinds 2011 in Zwolle gevestigd.

 

 

Bekijk Erik van Doorne' profiel op LinkedIn

  

Masters of Media accepteert Bitcoins