M.b.t. het gebruik van onze hostingdiensten hebben we een aantal regels opgesteld waarvan we onze klanten vragen deze te respecteren:

  • Het is niet toegestaan om onze hostingdienst te gebruiken voor een doel wat onwettig is, of wat een onwettig doel propageert dan wel derden aanzet tot het verrichten van onwettige handelingen of onwettige handelingen te propageren.
  • Het is niet toegestaan om activiteiten te ontplooien die als doel en/of resultaat hebben dat derden, direct of indirect, persoonlijke of economische schade leiden.
  • Alhoewel er recht op vrije meningsuiting geldt in Nederland, betekent dat naar onze mening niet dat je zomaar alles kunt zeggen en publiceren. Uitingen die gezien kunnen worden als discriminatie, opruiing, smaad, laster of belediging zijn niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan om activiteiten te ontplooien die, direct of indirect, economische- of reputatieschade bij Masters of Media tot gevolg hebben of zouden kunnen hebben.

De beoordeling van het bovenstaande is in eerste instantie uitsluitend aan Masters of Media. Als wij constateren dat een van deze regels overtreden worden behouden we ons het recht voor om onze dienstverlening op te schorten, zonder dat daarbij recht ontstaat op restitutie (financieel of in andere vorm) voor de periode waarover de dienstverlening opgeschort is of is geweest..

 

Gegevens

Masters of Media
Rieteweg 17
8041 AJ   Zwolle

Telefoon

Telefoon: +31382222011

Overige gegevens

BTW nummer: NL815236086B01
KvK nummer: 32112786

IBAN: NL45INGB0006000503
BIC / SWIFT code: INGBNL2A

Neem contact met ons op

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Masters of Media:

Bel +31 38 2222011 om ons telefonisch te bereiken.
Stuur een email naar ons algemene e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..