Hoe stel ik mijn mailprogramma in om mail op te halen van de mailserver?

Om met een mailprogramma op je computer of mobiel mail op te halen, dien je voor elk mailadres een account aan te maken. Bij het aanmaken van een account dien je de volgende gegevens in te voeren:

Binnenkomende mailserver   m01.mastersofmedia.nl
Uitgaande mailserver   m01.mastersofmedia.nl 
     
Poortnummer inkomende mail   993 (IMAP)
Beveiliging inkomende mail   SSL
     
Poortnummer uitgaande mail   587
Beveiliging uitgaande mail   TLS
     
Authenticatie   Vereist
Type identiteitscontrole   Wachtwoord

 

 

IMAP voorvoegsel

Bij het gebruik van IMAP kun je in de meeste mailprogramma's ook een zgn. 'Inbox voorvoegsel' of 'Voorvoegsel IMAP pad' opgeven. In sommige mailprogramma's wordt dat standaard leeg gelaten, bij andere mailprogramma's wordt hier standaard 'INBOX' ingevoerd. Onze mailservers kunnen met beide instellingen werken. Zorg er echter wel voor dat je op alle apparaten waarop je een account instelt dezelfde instelling voor het inbox voorvoegsel gebruikt. Doe je dat niet dan kun je de mail die je op het ene apparaat ontvangt, maakt en verstuurt, niet lezen op de andere apparaten.

Als je gebruik wilt maken van onze webmail applicatie 'Roundcube' moet je weten dat deze standaard is ingesteld op gebruik van het IMAP voorvoegsel 'INBOX'. In dat geval zul je dus voor al je andere mailprogramma's dit ook zo in moeten stellen.

Meer informatie fo ondersteuning?

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen of opmerkingen n.a.v. deze informatie? Neem dan contact met ons op en we helpen je zo snel als mogelijk.

Gegevens

Masters of Media
Rieteweg 17
8041 AJ   Zwolle

Telefoon

Telefoon: +31382222011

Overige gegevens

BTW nummer: NL815236086B01
KvK nummer: 32112786

IBAN: NL45INGB0006000503
BIC / SWIFT code: INGBNL2A

Neem contact met ons op

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Masters of Media:

Bel +31 38 2222011 om ons telefonisch te bereiken.
Stuur een email naar ons algemene e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..