In samenwerking met Platform 9 (www.platform9.nl) organiseert Masters of Media een workshop met als titel "Meer bezoekers op je site met SEO-techniek". De workshop gaat in op thema's als:

  • Welke factoren hebben een invloed op je ranking.
  • Hoe optimaliseer je je website voor zoekmachines.
  • Hoe zorg je er voor dat de organische vindbaarheid van je website geoptimaliseerd wordt.
  • Hoe stel je objectief vast wat er allemaal verbeterd kan worden aan je website m.b.t. SEO.
  • Hoe meet je de effecten van aangebrachte verbeteringen.
  • Enz..

De workshop is geen 'SEO schrijven' workshop: dat laat ik over aan tekstschrijvers. Ik richt me met deze workshop op wat je allemaal nog meer zou moeten en kunnen doen om je website optimaal vindbaar te laten zijn in zoekmachines.

De bedoeling is dat we deze workshop zo praktisch mogelijk inrichten. We willen met echte (jouw!) website(s) aan de slag en concrete verbeteringen aanreiken en ook doorvoeren tijdens de workshop. Het maakt daarbij niet uit met wat voor techniek of CMS je je website hebt gebrouwd, iedereen is welkom en de aangeboden stof is ook onafhankelijk van het gebruikte CMS. De workshop is zowel geschikt voor websites die net opgezet zijn als voor websites die al langer bestaan.

Een paar weken na de cursus nemen we de genomen acties en verbeteringen met je door en evalueren we de behaalde resultaten.

De cursus wordt gehouden in Zwartsluis of Zwolle en er is plaats voor maximaal 5 deelnemers, dit mede om het corona-proof te houden. Los daarvan willen we voldoende tijd en gelegenheid hebben om alle deelnemers te begeleiden en met hen naar hun persoonlijke situatie te kijken. De workshop kost € 450,- excl. BTW. Bestaande klanten van Masters of Media ontvangen 15% korting. Het bedrag is inclusief koffie, thee, drinken en versnaperingen gedurende de dag en een geheel verzorgde lunch.

Ben je geïnteresseerd in deelname? Kijk dan op https://platform9.nl/seo-techniek/. Je kunt daar ook inschrijven voor de workshop. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact met Masters of Media opnemen.

Gegevens

Masters of Media
Rieteweg 17
8041 AJ   Zwolle

Telefoon

Telefoon: +31382222011

Overige gegevens

BTW nummer: NL815236086B01
KvK nummer: 32112786

IBAN: NL45INGB0006000503
BIC / SWIFT code: INGBNL2A

Neem contact met ons op

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Masters of Media:

Bel +31 38 2222011 om ons telefonisch te bereiken.
Stuur een email naar ons algemene e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..